“Був порваний ротик, розірвані та обпалені статеві органи і…”: На Чернігівщині поховали забиту насмерть 2-річну дитину

Днями повідомлялося про розслідування смерті забитої до смерті 2-річної дитини.

Вчора місцеві селяни повідомили, що підозрюваного у смерті бачили в селі Мильники Ніжинського району, вдома у матері вбитого немовля, в незмінній компанії «бухарів» і асоціальних елементів.

Активісти «С14 Чернігів» виїхали на місце. На щастя, інформація не підтвердилась. Та вдалося з’ясувати, що вчора Ніжинський міськрайонний суд видав санкцію на арешт садиста Назара Красулі і його етапували до Чернігівського СІЗО.

Сьогодні відбувся похорон 2-річної дівчинки. Ховали всім селом.

Місцеві розповідають, що в дитини порваний ротик, розірвані та обпалені статеві органи, численні переломи та гематоми. Її катували і гвалтували.

Та ніжинський судмедексперт видав довідку про те, що в дитини черепно-мозкова травма, схиляючи слідство до того, що в співмешканця матері дитини є неповнолітній син, який начебто випадково чи не зовсім забив до смерті свою зведену сестру.

Далі – більше…

У загиблої дівчинки є старша 5-річна сестра. Нині вона перебуває в лікарні, на дитині немає живого місця. Поза очі люди розповідають, що її також гвалтували і били! Дівчинка боїться чоловіків.

Подейкують, що нелюду було мало матері дівчаток, своєї колишньої дружини і навіть рідної сестри! Селяни розповідають, що дітей не випускали на вулицю впродовж 3 місяців. Жахливо навіть уявити, що там з ними робили…

Зате соціальним службам до того не було жодного діла. Алкоголічка-мати справно щомісяця отримувала 7 тисяч гривень і пропивала їх із садистом власних дітей. Сьогодні соціальним службам теж не до дітей, які живуть в неблагополучних родинах.

Активісти С14 вимагають якнайповнішого покарання винних у катуванні та смерті ні в чому не винних дітей.

Ексгумації тіла та проведення повторної незалежної експертизи із залученнм експертів з обласного центру (якщо версія про тілесні ушкодження підтвердиться, то притягнення до відповідальності судмедексперта).
Позбавлення матері батьківських прав та притягнення її до відповідальності як співучасниці тяжких злочинів.

Читайте також  “Якщо вам потрібно щось дізнатися…”: Олег Ляшко розкрив таємниці свого кабінету

Пожиттєвого ув’язенння для Назара Красулі (з відповідною долею у в’язниці).
Звільнення та притягнення до відповідальності директора Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ніжинської РДА Подпоріної Олени Віталіївни.
В іншому разі С14 буде вимагати відставки керівництва району та організує масові акції протесту задля захисту дітей та покарання винних.

За повід. «С14 Чернігів»

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.