“Не залишив би жодного”: Бабкін жopстко розкритикував учасників “Голосу країни” (відео)

Суддя восьмого сезону проекту “Голос країни” Сергій Бабкін жopстко розкритикував виступ учасників “вокальних боїв” в дев’ятому випуску шоу, який вийшов в ефір у неділю, 25 березня(щоб подивитися відео, доскрольте новина до кінця).

Дует у складі Вікторії Ільчишеної і Миколи Федишина з команди Потапа у другій частині “вокальних баттлів” виконав пісню “Dusk Till Dawn”, яку в оригіналі співають Zayn і Sia. Їх спів не вразив Бабкіна, який заявив, що в наступний етап “Голосу” не пропустив би жодного з двох виконавців. Ролик з номером Ільчішеної і Федишина опублікований на YouTube-каналі проекту.

Так, зірковий тренер різко розкритикував номер починаючих артистів, додавши, що “вигнав” б з проекту і Вікторію, і Миколу.

“Я б не залишав обох!” – сказав Сергій, однак на захист дуету відразу ж став їх наставник по проекту Потап.

“Все погане, що сказано у ваш бік, приймає ваш тренер. Це я “недовідкрив” вас, не приділив вам уваги. Це не було катacтрофою”, – зазначив Олексій Потапенко.

У свою чергу Вікторія Ільчишенa подякувала всім суддям проекту за коментарі, додавши, що для неї це стимул працювати і вдосконалювати свій вокал.

Наставник конкурсантів Потап дав ще один шанс саме Вікторії, а Микола покинув проект.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.