У Івано-Франківську поліцейським охорони довелося посеред ночі вгамовувати відвідувачів магазину

Цими вихідними наряд реагування поліції охорони виїхав на спрацювання до торгівельного закладу, який перебуває під охороною поліції охорони. Виявилося, що в приміщенні магазину невідомі особи вчинили бійку.

Сигнал «тривога» надійшов на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Івано-Франківській області о четвертій годині ночі. За кілька хвилин поліцейські прибули за вказаною адресою, де побачили групу невідомих осіб чоловічої статті, які агресивно себе поводили, образливо висловлювались на адресу обслуговуючого персоналу, передають “Вікна” з посиланням на Управління поліції охорони в Івано-Франківській області.

На зауваження покинути приміщення, чоловіки відреагували агресивно, до того ж намагалися влаштувати бійку. Дотримуючись заходів особистої безпеки, поліцейські наряду реагування затримали порушників.

Під час слідчих дій правоохоронці дізналися, що невідомі вчинили бійку уже вдруге, в результаті першого разу затримані нанесли тілесні ушкодження працівникам охорони магазину.

Затриманих правоохоронці доставили до міського відділу поліції для з’ясування обставин події і винесення відповідного процесуального рішення.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.