Отруїли, пограбували і покинули помирати двох молодих хмельничанок: Затримано кримінальну банду

Вранці 20 серпня у дворі по проспекту Миру перехожі знайшли двох молодих жінок без свідомості, передає Корупція.Інфо

Лікарі «швидкої», які прибули на місце події, констатували смерть 29-річної хмельничанки. Її 32-річну подругу терміново доправили в реанімацію. На щастя, її вдалося врятувати. Експертиза показала, що смерть потерпілої наступила від отруєння антипсихотичним препаратом азалептином. Виявляється, що напередодні ввечері подруги познайомились з двома молодими хлопцями та разом продовжили відпочинок.

Проте, коли жінки пили каву, чоловіки нишком додали до чашок великі дози азалептину. Жінки втратили свідомість. Зловмисники відібрали у них усі ціні речі та залишили на вулиці. Чоловіків знайшли згодом. Спочатку упіймали 29-річного уродженця Луганської області. Згодом вдалося вийти на його спільників — 30-річного уродженця Запорізької та 23-річну уродженку Миколаївської областей. Як виявилося, організатором злочинної групи була 23-річна жінка. Вона й спланувала таку злочинну “схему”. Згодом вмовила двох своїх знайомих й вони разом «гастролювала» практично по всій країні. Трійця причетна до цілого ряду майнових злочинів на території різних областей.

Як повідомили у прес-службі ГУ НП у Хмельницькій області, майже півроку справу дорозслідували. Правоохоронці з’ясували, що ті разом винаймали в автопрокатах автомобілі та роз‘їжджали Україною. Вишукували жертв на курортах, базах відпочинку та розважальних закладах. Зазвичай організаторка представлялася сестрою чоловіків і пильно стежила за реалізацією злочинів. Хлопці знайомили з потенційними жертвами та, втершись у довіру, підсипали їм отруйну речовину у їжу або напої. Коли потерпілі втрачали свідомість, — грабували їх. Наразі усім трьом фігурантам оголосили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п. 6, 12 ч. 2 ст. 115 (навмисне вбивство), ч. 2 ст. 15 – п.п. 1, 6, 12 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство), ч. 4 ст. 187 (розбійний напад), ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Їм світить довічне ув‘язнення. Справу розглядатиме Хмельницький міськрайонний суд.

Читайте також  17-річна дівчина жoрстoкo вбилa матір свого хлопця, яка була проти їхніх стосунків

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.