У Калуші у водія-порушника виявили наркотики

Під час несення служби на території обслуговування місцеві працівники поліції зупинили автомобіль марки «Фольксваген Поло» за порушення водієм Правил дорожнього руху.

Зазвичай зловмисники видають себе невпевненою поведінкою та надмірним хвилюванням. Так і цього разу чоловік хвилювався, чим привернув увагу поліцейських.

В ході проведеного огляду вищевказаного транспортного засобу та поверхневої перевірки в 35-річного місцевого мешканця правоохоронці виявили та вилучили у кишені куртки паперовий згорток із подрібненою речовиною рослинного походження, ззовні схожою на наркотичну речовину – «марихуану», а у бардачку – паперовий згорток із подрібненою речовиною рослинного походження, ззовні схожу на «марихуану», які останній, каже, зберігав без мети збуту та добровільно видав правоохоронцям.

Вилучені наркоречовини направлено на проведення експертизи.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження передбачене ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.