Після стрілянини в нічному клубі в Івано-Франківську посилять охорону громадського порядку

Командир роти патрульної поліції Івано-Франківської області Леонід Гончарук під час оперативної наради повідомив, що за тиждень поліцейські опрацювали 1433 виклики.

Про це інформує кореспондент Фіртки.

За словами Гончарука, за цей час патрульними було винесено 27 протоколів за водіння в стані алкогольного сп’яніння та оформлено 21 ДТП. В місті трапилась одна резонансна подія – стрілянина за участі громадян інших областей в нічному клубі, двоє людей було поранено. Усі хулігани затримані.

“Це був хороший іспит для поліції”, – відзначив заступник начальника міського відділу поліції Володимир Гаврилаш.

Відтак, внаслідок стрілянини в місті посилюється контроль за охороною публічного порядку, в тому числі і на вокзалі.

“Має бути цілодобовий піший патруль, щоб в місті не повторювались подібні випадки”, – відзначив Гаврилаш.

Як писала Фіртка, 11 чоловіків влаштували стрілянину в нічному клубі Івано-Франківська. Всі затримані – немісцеві, мешканці Київської, Харківської та Луганської областей.

Внаслідок стрілянини двоє відвідувачів нічного клубу поранені в ноги, їх шпиталізували. Шістьом учасникам тих подій оголосили підозру через хуліганські дії із застосуванням зброї. П’ятьох з них, як свідків, згодом відпустили.

За словами поліції, сварка між нетверезими компаніями розпочалася в ніч на неділю у розважальному закладі. Втрутилася його охорона і вивела молодих людей, однак ті не заспокоїлися, викликали підмогу зі зброєю, повернулися до клубу та почали стріляти.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.