Подружку Холодницького покарали за поширення інтимних зображень у Мережі

Подружка скандального прокурора Холодницького теж потрапила в неприємну історію.

Нашому виданню стало відомо про те, що начальник управління державної реєстрації управління юстиції у Львівській області Оксана Куманська-Нор піддалася черговому дисциплінарному стягненню. Виявилося, що дівчину звинуватили в порушенні правил етичної поведінки державного службовця.

І не дивно, адже Оксана поширювала на своїй офіційній сторінці в Фейсбук зображення інтимного характеру. Обурила співробітників Міністерства юстиції картинка Куманскої-Нор з лисицями, які займаються груповим сексом, яку дівчина підписала як “Життя державного реєстратора”. Над кожною лисицею, яка займається непристойною справою, були пояснюючі написи, так одна з тварин символізувала заявника, інша начальника відділу реєстрації, третя – реєстратора.

Рішенням профільного комітету дівчину позбавили премій і можливостей кар’єрного просування терміном на один рік, адже це вже 4-е дисциплінарне стягнення за її час роботи.

Багато хто пов’язує таку поведінку з тісною дружбою і протекцією зі скандальним прокурором Назаром Холодницьким, проти якого зараз ГПУ порушила кримінальну справу за підозрою в розголошенні відомостей досудового розслідування. Молоді чиновники були знайомі ще зі школи, потім разом вчилися в університеті і зайняли великі посади. У Мережі ходила інформація про те, що між Назаром і Оксаною склалися тісніші відносини ніж дружні.

Дівчина не приховувала сама про те, що чоловік часто приїжджає до неї в гості і вони разом “їдять морозиво і гуляють вулицями Львова”. Також не секрет, що Холодницький не менше рідко дарував їй різноманітні подарунки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.