Прикарпатця у поїзді отруїли жовтим порошком і викрали в нього значну суму валюти

Правоохоронці розшукують чоловіка, який отруїв невідомою речовиною та викрав 4650 доларів та 50 євро у пасажира поїзда Київ – Ворохта.

Поліція розслідує крадіжку, яка сталася в ніч з 21 на 22 березня.
Потерпілий розповів правоохоронцям, що, їдучи в потязі з Києва до Івано-Франківська, познайомився з чоловіком, який назвався Олександром. Той запропонував потерпілому випити чаю, в який, як вважав потерпілий, насипав цукор – порошкоподібну речовину жовтого кольору, дещо в грудках, без характерного запаху. Від порошку напій втратив прозорість, але чоловік не надав цьому значення і випив його. Через 15-20 хвилин він відчув млявість та запаморочення, після чого міцно заснув.
Коли потерпілий прокинувся, то виявив крадіжку 4650 доларів та 50 євро.
Після цього чоловік відчув істотне погіршення здоров’я та 22 березня був госпіталізований на стаціонарне лікування в відділення судинної неврології Івано-Франківської ОКЛ. На цей час точний діагноз потерпілого встановлюється.
За клопотанням слідчого Нацполіції, Івано-Франківський міський суд надав тимчасовий доступ до документів ПАТ “Укрзалізниця”, що містять відомості про анкетні дані осіб, які придбали квитки на потяг № 143 “Київ – Ворохта” відправлення 21.03.2018 року м. Київ.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.