Сeкc і нічого особистого: як відомий франківський актор потрапив в еротичну комедію. ФОТО

Як вже раніше писав WestNews головна чоловіча роль у стрічці “Секс і нічого особистого” дісталася франківському актору Роману Луцькому.

Головна інтрига фільму – хто буде в ліжку з головним героєм? Цю таємницю автори комедії обіцяють розкрити до літа, інформує WestNews з посиланням на Дуся. Ну а, як Луцький потрапив в еротичну комедію розповіла режисер Ольга Ряшина.

«З приводу головного героя у мене не було конкретного уявлення, кого я хочу бачити. Я була відкрита різних варіантів. І ось одного вечора гуглила «українських молодих акторів» і випадково натрапила на Романа Луцького. На наступний день зустрілася з кастинг-директором Аллою Самойленко і запитала: «А він взагалі актор? Він щось вміє? »(Сміється.) Так в нашому фільмі з’явився Рома”, – розповіла вона.

Нагадаємо, популярний шоумен та ведучий Сергій Притула заінтригував фанатів першим фото зі зйомок нового українського комедійного фільму “Секс і нічого особистого”.

Притула вирішив випробувати свої сили у якості актора в повнометражній комедії “Секс і нічого особистого”, яку креативно скоротили до #СІНО. Про це сам ведучий розповів на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Як зазначили його колеги з “Вар’яти-шоу”, які долучились до створення сценарію для стрічки, прем’єра запланована на День Святого Валентина наступного року.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.