Китаєць протягом 24 років невпинно шукав зниклу доньку і знайшов її(фото)

Житель китайського міста Ченду Ван Мінцін 24 роки тому втратив дочку. 8 січня 1994 він і його дружина торгували на вулиці фруктами, а їх дочка Ціфен, якій було неповних чотири роки, грала поблизу. На якийсь час батьки відволіклися, а коли спохватилися, то дитини ніде не було. Вони почали кликати її, кинулися питати перехожих, але дочки і сліду не було.

Звернення в поліцію також не дало результатів. Ван Мінцін розміщував оголошення в газетах, їздив по дитячих притулках, звертався в різні організації з пошуку людей. Шанси знайти дочку танули. У подружжя народилася ще одна донька. Але батьки ніколи не втрачали надії відшукати її старшу сестру, пишуть “Факти”.

У Ван Мінціна не було фотографій зниклої дочки. Тому він брав з собою знімок молодшої, яка була дуже схожа на сестричку, і підходив до незнайомців на вулиці, питаючи, чи не бачили вони схожої дитини.

У 2015 році він влаштувався на роботу таксистом, вважаючи, що таким чином зможе спілкуватися з великою кількістю людей, і його можливості розшукати доньку зростуть. На задньому склі машини він розмістив відповідний плакат з проханням допомогти в пошуках. І розпитав близько 17 тисяч пасажирів, яким роздавав листівки з проханням передавати їх знайомим.

Один з клієнтів китайця розповів його історію в соцмережах. І вона стала вірусною. Ван отримав доступ на телебачення, у нього брали інтерв’ю журналісти. Він сказав, що перше, що сказав би Ціфен, якби вони зустрілися, були б слова вибачення за те, що він не зміг бути відповідальним батьком.

Вана запросила до себе в телешоу ведуча місцевої програми «Жди меня» Ні Пінг. Вона продала одну зі своїх картин за 32 тисячі доларів, пообіцявши ці гроші тому, хто допоможе Мінціну. А потім художник, що працює в поліції, взяв за основу дитячі фотографії сестри Ціфен і намалював портрет доньки Вана – якою вона могла стати, коли подорослішала.

Читайте також  Ультимaтyм вíд Epдօгaнa! HAТO нa нօгax: cкaндaл пօчaвcя. Тepмíнօвa вимօгa – CШA в шօцí!

Як повідомляє China Daily, в результаті жінка на ім’я Кань Йин, яка жила в тисячах кілометрах від Ченду в провінції Гирін, побачила в інтернеті цей фоторобот і була вражена його схожістю з нею. Вона зв’язалася з Ваном. В ході їх бесіди з’ясувалося, що у жінки є невеликий шрам на лобі, як у Ціфен. І що її, як і зниклу дівчинку також починає нудити, коли вона плаче.

Аналіз ДHК показав, що Кань насправді є дочкою Вана. Вона приїхала до батька і матері разом зі своїм чоловіком і дітьми. Сім’я возз’єдналася.

Поки що невідомо, за яких обставин пропала дівчинка. Відомо лише, що дитинство вона провела в містечку, розташованому всього в 20 кілометрах від її рідного міста.

«Не можу передати, скільки надії розчарування і відчаю я відчув за ці 24 роки. Нарешті ми знову зустрілися », – розповів китаєць журналістам.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.