“У нашій країні справедливості немає”: Українці влаштували пікет під Апеляційним судом Києва. Що відбувається в столиці прямо зараз

Сьогодні, 10 квітня, активісти пікетують будівлю Апеляційного суду м.Києва, який о 12:30 почав розгляд скарги народного депутата Борислава Розенблата на рішення столичного Солом’янського районного суду, згідно з яким на його майно було накладено арешт.

Як заявляють в одній з громадських організацій, що беруть участь в пікеті, про зняття арешту з усього майна депутату вже вдалося домовитися з головуючим суддею Іваном Рибаком.

“Сьогоднішній суд – це чистої води формальність, – каже ініціатор акції протесту Михайло Самсоненко.

“Розенблат вже про все домовився, причому безпосередньо з головуючим суддею Рибаком”, – сказав він.

Як вважає активіст, якщо сьогодні суд прийме рішення про зняття арешту з майна політика, це вкотре підтвердить відсутність справедливості в українській судовій системі.

“Не дивлячись на те, що ми зараз стоїмо тут, під судом, незважаючи на всю увагу громадськості, я не виключаю, що і в справі корупціонера Розенблата суд в черговий раз підтвердить те, що в нашій країні справедливості немає”, – підкреслив Михайло Самсоненко.

Нагадаємо, раніше організатори пікету висловили думку про те, що Борислав Розенблат спробує отримати якомога більше процесуальних рішень на свою користь, поки увага суспільства зосереджена на скандалі навколо “прослушки” в Спеціалізованій антикорупційної прокуратурі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.