Дорожники приступили до завершення ремонту дороги Стрий-Мамалига (фото)

11 квітня, відразу після Великодніх свят відповідно до договірних зобов’язань зі Службою доріг в Івано-Франківській області підприємство “ПБС” продовжило ремонт дороги Н10 Стрий-Мамалига на ділянці поблизу Івано-Франківська з подальшим ремонтом через Калуш, Долину, Болехів до межі з Львівщиною.

Про це повідомив начальник САД в області Василь Буджак.

В цьому напрямку також заплановано завершити ремонт дороги загального користування місцевого значення Новиця -Старий Угринів і продовжити ремонт дороги державного значення Р21 “Долина-Хуст” і місцевого значення “Креховичі-Дзвиняч”.

Також сьогодні відновлено ремонтні роботи на дорозі державного значення Р24″ Татарів-Кам’янець-Подільський” в Городенківському районі.

Нагадаємо, протяжність автомобільної дороги Н-10 Стрий-Мамалига складає 15,8 км в межах Львівської області, 199,3 км — в межах Івано-Франківської області. Протяжність автомобільних доріг загального користування в Івано-Франківській області складає 4 110,4 км. З них 995,3 км – автомобільні дороги державного значення та 3 115,1 км – місцевого.

Ремонт дороги розпочато у 2015 року за рахунок коштів державного бюджету по програмі “Розвиток дорожнього господарства областей української частини Карпатського єврорегіону”. Загалом у 2015-2017 роках обсяг виконаних робіт склав 692 200 тис. грн.

На ділянці автомобільної дороги Н-10 Стрий – Чернівці – Мамалига проводяться роботи з поточного середнього ремонту ділянки дороги за технологією «холодного ресайклінгу» з подальшим укладанням щебенево-мастичного асфальтобетону. Гарантійний термін експлуатації об’єкту складає 10 років. Роботи проводить підприємство “Проектування. Будівництво. Сервіс”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.