Відірвані колеса та травмовані люди: У Калуші на перехресті зіткнулись три іномарки (фото, відео)

Сьогодні близько 16.30 на перехресті вулиць Чорновола та Європейської у Калуші сталася ДТП за участі трьох іномарок.

Це перехрестя, незважаючи на те, що проблемний будинок на вулиці Чорновола, 13 уже знесли, і надалі продовжує бути небезпечним за кількістю автопригод, інформують “Вікна”.

Водій автомобіля “Шкода Октавія” рухався вулицею Чорновола у напрямку центру міста. Наблизившись до перехрестя, він не пропустив мінівен “Ніссан Прімастар”, що рухався з Височанки, і допустив зіткнення з ним. Водій мінівена у поясненнях працівникам поліції, запевнив, що намагався уникнути зіткнення, прийнявши вліво і сигналячи. Проте “Шкода” продовжила рух.

Від удару у “Ніссана” вирвало праве переднє колесо, а відтак некерована машина вилетіла на зустрічну смугу і “лоб в лоб” зіткнулася з легковиком “Хюндай”. У результаті ДТП постраждали ні в чому не винуваті жінка-водій “Хюндай” та її пасажирка.

Щоб звільнити їх з понівеченого авто довелося викликати рятувальників. Травмованих жінок каретою швидкої допомоги відправили до Калуської ЦРЛ. Щодо водія “Ніссана”, то за свідченнями очевидців, він рухався надто швидко, адже при допустимій правилами дорожнього руху швидкості таких масштабних пошкоджень автомобілів вдалося б уникнути.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.