Подалати економічну катастрофу: Мережу повеселила нова “валюта” терористів

днр гроші сміх

Пенсійний Фонд «ДНР» заявив про продовження термінів виплати пенсій. При цьому у відомстві заявляють, що якщо в поштові відділення гроші зайшли, то банкам видавати пенсію нічим. Про це пише одне з джерел.

Так, в «ПФ» повідомляє, що в зв’язку з важкою економічною ситуацією, грошей поки немає, і просять пенсіонерів не загострювати ситуацію. Всім обіцяють видати виплати пізніше, терміни видачі поки не названі.

Відзначимо, що пенсії в «ЛНР» не вистачило тим, у кого терміни видачі встановлені в період з 21 по 25 число місяця. І коли будуть здійсюватись виплати і чи будуть взагалі невідомо!

«ДНР/ЛНР» доведеться шукати ресурси всередині, але місцева економіка в руїнах: обстріли знищили інфраструктуру, виробничі зв’язки порушені, можливість експорту різко обмежена через відсутність доступу до портів і, що більш важливо, міжнародне співтовариство не визнає «уряду».

Навіть у кращі часи «ДеНеРе» субсидувалась центральним урядом (в основному для видобутку вугілля), тепер це джерело коштів вичерпалось. Якщо коротко – уряду сепаратистів доведеться зустрітися з приголомшуючим бюджетним дефіцитом без джерел його покриття.

У зв’язку з цим, у мережі запропонували макет валюти терористичної організації «ДНР».

“Макет новой мировой валюты. Убийца доллара уже на подходе!” – написав блогер і опублікував фото “нової” валюти терористів.

“Папе вместо зарплаты”, ” Счастливое детство”, “Гамбец мировым валютам…”, – пишуть користувачі в коментарях.

За матеріалами: http://www.06452.com.ua, https://twitter.com/leadairship

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: