Марцінків протестував приїхавший в місто, новенький автобус

Як вже раніше повідомлялося, Івано-Франківськ має отримати чимало нових автобусів і тролейбусів. Автобуси від «Богдан Моторс», так як ця компанія запропонувала найпривабливішу ціну, а відтак саме вони і будуть поставляти новенькі 24 автобуси. Та якщо тролейбуси будуть доставлені в місто лише до кінця літа, то декілька автобусів курсуватимуть вулицями вже зовсім скоро, повідомляє Франик. Шість нових автобусів повинні прибути в місто вже до кінця квітня, а в підтвердження цього на днях вже приїхав перший низькопідлоговий автобус.

Автобус виглядає досить комфортним і головне доступним для маломобільних груп населення. Йдеться не лише про людей з інвалідністю, а й про мамочок з дитячими колясками і літніх людей.

Загалом в автобусі є 30 сидінь і вміщає від 76 пасажирів, це разом із стоячими місцями. Автобуси навіть мають гарантію, терміном на 2 роки.

З цих новоприбувших автобусів у місці мають створити комунальний маршрут – №27. В майбутньому планують охоплювати і такі напрямки, як Крихівці і Опришівці.

Мер міста, Руслан Марцінків вирішив провести такий собі тест-драйв нового автобуса, а відтак одразу сів за кермо і спробував проїхатися. Каже, що рушив з першого разу, робоче місце водія досить комфортне, а коробка-автомата, таки має великі переваги.

 

 

Мер зазначив, що місто рухається в правильному напрямку і якщо вдасться виконати все задумане, то 2018 справді можна буде назвати роком комунального транспорту.

Нагадаємо, що основною метою є все таки запустити до кінця року 30 нових автобусів і 30 нових тролейбусів, а також нову лінію на БАМ.

Зміни справді чудові, маємо надію скоро відчути всі переваги саме муніципального перевізника.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.