“Відпустіть грішного батюшку”: П’яний священник попався за кермом

Поліція затримала 14 квітня священнослужителя на нетверезому водінні на автодорозі М-19 Чернівці – Звенячин.

“Суботнього ранку, на автодорозі М-19 (Чернівці – Звенячин) поліцейські помітили Audi з несправністю зовнішніх світлових приладів. Патрульні поліцейські зупини транспортний засіб. Після зупинки поліцейські помітили у водія ознаки сп’яніння. Чоловік не заперечував, що вживав алкоголь напередодні ввечері. Під час спілкування з патрульними заявив, що він – священнослужитель та просив поліцейських його відпустити, а коли зрозумів, що це не діє – спробував “зателефонувати знайомому”, аби владнати справу”, – розповіли в прес-службі Патрульній поліції в Чернівецькій області.

У момент розмови з порушником його компаньйонка благала патрульних відпустити водія. Вона запевняла, що вони “повернуться тихенько додому”. А сам порушник заявив: “Може відпустіть грішного батюшку?”.

Патрульні запропонували водієві пройти огляд на стан сп’яніння. Чоловік відреагував дивно. Він переодягнувся у підрясник і запропонував “відслужити молебень у їх автомобіля”.

“Врешті, коли зрозумів, що ніякі вмовляння та погрози на поліцейських не діють – погодився пройти огляд на стан сп’яніння. Результат виявився позитивним – 1, 28 проміле (допустима норма – 0,2 проміле)”, – відзначили в поліції.

На порушника склали протокол за ст. 130 КУпАП “керування автомобілем в стані сп’яніння”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.