Арсен Мірзоян потрапив у ДТП, з’явилися кадри

 

У неділю ввечері, 15 квітня, відомий співак Арсен Мірзоян влаштував дорожньо-транспортну пригоду

На своїй сторінці в Facebook ведуча на телеканалі М1, блогер Міла Єремєєва опублікувала відеоролик, який починався так само, як починаються майже всі стандартні влоги, але дівчині довелося замовчати на півслові: у лайтбокс, який вона якраз проходила, на повній швидкості влетів автомобіль, – передає Знай.юа.

Вийшов з нього не хто інший, як Арсен Мірзоян. По всій видимості, в аварії постраждала тільки машина, у чоловіка видимих ​​травм немає. Окрім душевної.

До слова, Єремєєва розгубилася лише в першу секунду, а в другу вже підскочила до співака і попросила про селфі.
Арсен Мірзоян – український виконавець, автор усіх своїх пісень, учасник шоу “Голос країни”, якого впізнають по характерному тембру і манерою виконання.

Творча пара Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко – одна з найкрасивіших в українському шоу-бізнесі. Незважаючи на свій молодий вік у них вже троє дітей, що не заважає їм успішно підкорювати музичний Олімп в нашій країні і збільшувати армію своїх шанувальників.

Нагадаємо, як передавала Politeka, американський актор Уілл Феррелл потрапив в серйозну аварію, в окрузі Оріндж в штаті Каліфорнія.

13 квітня джип, у якому перебував комік, перекинулася після зіткнення з легковим авто. У машині знаходилися двоє пасажирів та водій.

Очевидці розповіли, що жінка, яка супроводжувала Ферелла, отримала важкі травми і стікав кров’ю.

На фотографіях з місця події видно, що машина, в якій їхав комік, сильно пом’ята, вибиті всі шибки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.