Порошенко екстренно зібрав військовий кабінет: Дізнайтесь причини

В Адміністрації президента України за участю глави держави Петра Порошенка відбувається засідання військового кабінету Ради національної безпеки і оборони.

На засіданні військового кабінету Порошенко заявив, що має намір найближчим часом відвідати зону проведення АТО і на місці перевірити якість трансляції українських теле- і радіоканалів.

“Я хочу поінформувати, що найближчим часом я разом з секретарем Ради (РНБО. – Ред.) планую відвідати Донецьку і Луганську області і особисто перевірю якість трансляції українських сигналів, українських мовників в зоні проведення антитерористичної операції”, – сказав президент.

Глава держави підкреслив, що українське мовлення – “це захист українців, які проживають на території, що входить в зону мовлення”.

“Ми захистимо їх від тієї отрути, який надходить до нас з РФ”, – пояснив Порошенко.

“Росія веде підривну війну проти України на всіх фронтах. СБУ за 3,5 останні роки попередила понад 400 спроб терористичних атак в різних регіонах України. Значна частина терористів, які планували підривну діяльність, проходили підготовку в тренувальних таборах на території РФ”, – написав президент в Twitter.

Під час засідання РНБО за дорученням Порошенко запустили систему протидії антиукраїнському мовлення. Обладнання дозволить заблокувати більше 40 телеканалів РФ і сепаратистів.

“Це питання важливе, але є лише складовою загальної політики інформаційної безпеки”, – заявив Порошенко під час засідання РНБО.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.