За фактом ДТП, де постраждало 13 осіб та 1 загиблий на Прикарпатті, поліція розпочала слідство

У автопригоді, яка трапилася сьогодні, близько 12 години 25 хвилин у с. Лоєва Надвірнянського району за попередніми даними 1 пасажир загинув, а 13 – звернулися до лікувальних закладів за наданням медичної допомоги.

Після проведення медичного огляду п’ятеро потерпілих госпіталізували. З них четверо неповнолітніх, інформує прес-служба поліції.

Трьох поміщено в обласній дитячій лікарні, одного доставлено у реанімаційне відділення Надвірнянської районної лікарні. У місцевому медзакладі також поміщено ще одну травмовану пасажирку.

Обставини ДТП з’ясовує слідчо-оперативна група слідчого управління поліції області.

Як попередньо встановлено, водій пасажирського маршрутного мікроавтобуса “Мерседес спринтер”, сполученням “Надвірна-Ланчин”, рухався у напрямку смт.Ланчин. На відрізку дороги у с. Лоєва сталося зіткнення із автомобілем “Дачія Логан”, водій якого виїхав на смугу зустрічного руху.

Кривава ДТП на Прикарпатті: один загиблий ще четверо травмовано (відео)

Внаслідок з’їзду пасажирського мікроавтобуса в кювет та часткового перекидання, 1 пасажир, житель Ланчина, загинув на місці події, а ще 5 його пасажирів госпіталізували. Серед них четверо неповнолітніх. Троє доставлено до обласної дитячої клінічної лікарні, одного – у реанімацію місцевої районної лікарні. Крім того, у Надвірнянській районній лікарні на стаціонарному лікуванні перебуває ще одна травмована пасажирка.

За фактом ДТП розпочато досудове слідство (ч.2 ст.286 ККУ). За результатом проведення медичного огляду на визначення стану сп’яніння водіїв, встановлено, що обидва – тверезі. Проводиться слідство.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.