“Якщо вам потрібно щось дізнатися…”: Олег Ляшко розкрив таємниці свого кабінету

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко показав свій робочий кабінет і спростував інформацію, поширену ЗМІ.

Раніше рух “Чесно” повідомляло, що Олег Ляшко викинув зі свого кабінету картину, яку йому подарували працівники ліцею з Кіровоградщини.

Під час онлайн-стріму з робочого офісу лідер Радикальної партії показав подаровану картину і прикріпив її позаду кабінетного столу, поруч з гербом партії.

Ляшко показав і інші картини і скульптури, які знаходяться в його кабінеті.

У кімнаті відпочинку в офісі політика висить картина “Годувальниця” 14-річної художниці Лілії Дорошенко з Донбасу. За словами Ляшка, він був єдиним народним депутатом, який придбав картину художниці, виставка якої в минулому році проходила в стінах Верховної Ради. У тій же кімнаті знаходиться скульптура людини з вилами – подарунок Черкас, який йому передав однопартієць Віктор Вовк.

На робочому столі Олега Ляшко стоять бюсти українського поета Тараса Шевченка і прем’єр-міністра Великобританії Уїнстона Черчилля, а по всьому офісу можна побачити фігури корів.

Завершуючи показ свого кабінету, лідер РПЛ закликав рух “Чесно” спростувати поширену брехню і закликав українців не вірити таким повідомленням.

“Якщо вам потрібно щось дізнатися, запитуйте у мене. Пишіть на пошту або в соціальній мережі. Вірте Ляшко і свого серця!” – звернувся він до співвітчизників.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.