Проломили череп, забрали гроші: в столиці вуличний музикант став жертвою звірячого нападу

У Києві, на Оболоні, напали на вуличного музиканта. Про це повідомляє телеграм-канал «Нueviy Кiev». «Гопарі на оболоні проломили голову вуличного музиканта. Що ж за мразота живе поруч з нами? », – йдеться в повідомленні каналу.

22 квітня, на Оболонському проспекті музиканта вдарили по потилиці важким предметом і проломили череп.

З повідомлень у Facebook стало відомо, що музикантом виявився Павло Гузєв.

Відзначається, що зловмисники не тільки покалічили чоловіка, а й обікрали його. Вони забрали саксофон-тенор Selmer Action 3, серійний номер 711812, в чорному футлярі, а також зароблені за вечір гроші.

«Сьогодні Паші в БСП зробили важку 3-ох годинну операцію, трепанацію черепа», – йдеться в повідомленні.

Також просять допомогти знайти зниклий інструмент, якщо його спробують продати: «Друзі, особливе прохання до музикантів, зверніть будь ласка увагу на інструмент, серійний номер вище».

Як повідомлялося раніше, на залізничному переїзді чоловікові відрізало обидві ноги, а працівники станції навіть не завдали собі клопоту перевірити чи жива людина і викликати швидку. Про це повідомляє інформаційний портал «Моя Київщина», посилаючись на пост Анастасії Галчанської-Богдан в Facebook.
За словами очевидців, ніхто з персоналу станції не відреагував, і рух поїздів не припинявся, після чого проїхало ще два потяги, хоча люди подавали сигнали і кричали про те, що сталася трагедія.

«Небайдужа жінка спустилася до нього, щоб чимось накрити тіло і виявила, що він ще живий. Зараз він в лікарні, стан стабільно важкий, були ампутовані обидві ноги нижче коліна і зроблено переливання крові. В даний момент з’ясовуються обставини події, і чому не було зупинено руху поїздів», – йдеться в повідомленні.

Відомо, що чоловікові ампутували обидві ноги, його чекає тривале лікування і реабілітація, тому родина буде вдячна за будь-яку підтримку.

Читайте також  Дитина провалилася у вигрібну яму: 17-річна дівчинка несподівано народила в вуличному туалеті

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.