Прикарпатці зможуть не переплачувати за світло

В Івано-Франківському ЦОК запрацював термінал самообслуговування ФК “Система”, користування яким дозволяє клієнту не сплачувати комісію.

АТ “Прикарпаттяобленерго” підписало договір з ФК “Система”, завдяки якому побутові споживачі сплачуватимуть за світло без комісії. Енергетики обіцяли, що термінали самообслуговування будуть у кожному Центрі обслуговування клієнтів обленерго, повідомляють в компанії.

Уже сьогодні заплатити за надані енергокомпанією послуги через термінал ФК “Система” змогли відвідувачі Івано-Франківського ЦОКу.

“Сервіс терміналів ФК “Система” має низку переваг, найбільшою з яких є можливість платити за світло не оплачуючи комісію, – ділиться Василь Малик, заступник комерційного директора компанії. – Не менш важливим є те, що оплата зараховується на рахунок і відображається миттєво. Терміналів у нашій області близько вісімдесяти, і їхня кількість збільшується, тому клієнти економитимуть ще й час, не вистоюючи у чергах. Вони надійні, добре обслуговуються і доступні в користуванні”.

Для оплати рахунку в терміналах ФК “Система” достатньо натиснути кнопку з емблемою обленерго на екрані і ввести номер особового рахунку. Програма відобразить на екран останню актуальну інформацію про суму до оплати.

Енергетики обіцяють, що такі термінали стоятимуть в усіх ЦОКах компанії. Невдовзі запрацюють термінали аж у трьох ЦОКах відразу: Калуському, Долинському та Коломийському. Карту розміщення терміналів самообслуговування у населених пунктах можна переглянути онлайн, на сайті www.fc-sistema.com. Крім Івано-Франківська, вони є у Рогатинському, Коломийському, Городенківському, Снятинському, Надвірнянському, Рожнятівському, Тисменицькому районах.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.