Гордон: Я до влади ставлюся погано, я її не люблю, тому що вона не любить мене як громадянина

Журналіст, засновник інтернет-видання “ГОРДОН” Дмитро Гордон уважає, що після Революції гідності українці замість обіцяних реформ “дістали дірку від бублика”, тому любити нинішню владу немає за що.

Журналіст, засновник інтернет-видання “ГОРДОН” Дмитро Гордон заявив, що нинішня влада мало чим відрізняється від попередньої. Таку думку він висловив в ефірі телеканала NewsOne, коментуючи аудіозаписи розмов народного депутата-втікача Олександра Онищенка, які він нібито вів із представниками нинішньої влади.
Останній запис Онищенко опублікував 18 квітня. За словами депутата, на аудіо – його розмова з президентом України Петром Порошенком про закриття кримінальних справ проти екс-міністра екології Миколи Злочевського. В Адміністрації Президента України назвали аудіозапис фейком і відмовилися його коментувати.
“Я до влади ставлюся погано. Я її не люблю з однієї причини: вона не любить мене. Не мене як Дмитра Гордона, а мене як людину, як громадянина України. Мене і мільйони українців, які живуть тут і замість обіцяних реформ дістали дірку від бублика. Тому влади я не люблю і любити її немає за що. Але я й не маю якихось теплих почуттів до Онищенка або Злочевського… Вони всі однакові. Це все одне кубло. І те, що у них там відбувається, як вони між собою сплітаються і розплітаються, – абсолютно огидна історія. Вона мені огидна. Вони мені всі огидні”, – сказав журналіст.
Він розповів, що нещодавно перебував в одній компанії, де також було приблизно 10 депутатів Верховної Ради.
“Жодного з них я до цього не знав і не бачив. Які ж пихаті, нахабні, абсолютно охрінілі і відірвані від реальності люди! Невідомо, як вони туди потрапили, але запишалися собою, ніби є вершителями доль величезної, прекрасної країни. Я дивився на ці дорогі костюми і крокодилячі пояси (тобто на ці, на їхній погляд, атрибути щастя), чув цю убогість думки і гадав: “Чому така країна у центрі Європи має таку владу? Як це могло статися?!” Стає просто гірко”, – зазначив Гордон

Читайте також  Україна більше не буде країною СНД: Президент оголосив про вихід зі складу Співдружності

Влада в Україні змінилася у 2014 році – після перемоги Революції гідності і втечі президента Віктора Януковича до Росії в Україні відбулися дострокові президентські та парламентські вибори. Чергові вибори глави держави та народних депутатів мають пройти у 2019 році.
Згідно з опитуванням, яке у грудні 2017 року провели Фонд “Демократичні ініціативи” імені Ілька Кучеріва та Соціологічна служба Центру Разумкова, 73,7% громадян України вважають, що події в країні розвиваються неправильно. Більшість українців, які взяли участь у дослідженні, зазначили, що добрим сигналом для них стане встановлення миру на Донбасі і притягнення до кримінальної відповідальності корупціонерів.
У те, що в Україні все налагодиться у найближчі 10–15 років, вірить 40,4% жителів країни, свідчать дані опитування Київського міжнародного інституту соціології. Дослідження проводили в листопаді і грудні 2017 року.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.