На Закарпатті троє чоловіків зґвалтували 17-річну дівчину

В Ужгороді на території занедбаного цегельного заводу троє чоловіків жорстоко зґвалтували молоду 17-річну дівчину, а її хлопця побили і пограбували.

“До нас надійшло повідомлення від 23-річного ужгородця, що троє невідомих пристає до його дівчини на території занедбаного заводу”, – повідомляє ВЗГ УМВС Закарпатської області.

Прибулі на місце події міліціонери знайшли побитого і пограбованого хлопця. Поки вони спілкувалися з потерпілим, з приміщення покинутого заводу вийшли троє хлопців. Побачивши міліцію, вони кинулися тікати. Міліціонери, які кинулися навздогін, одного з утікачів спіймали відразу, а двох його спільників через кілька годин затримали співробітники карного розшуку.

Потім міліція стала оглядати приміщення заводу і виявила там зґвалтовану дівчину, яка лежала без свідомості.

За словами 17-річної мешканки Ужгорода, насильники затягли її в занедбану будівлю й поглумилися. Студентка була вагітною і від нелюдських знущань втратила свідомість.

Як з’ясувалося, насильниками виявилися троє жителів селища Концове Ужгородського району, 16-, 27- і 35-років. Один з них раніше судимий.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за статтями “групове зґвалтування неповнолітньої” і “грабіж”. Слідство у справі триває.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.