“Бив сокирою по голові, бо сестра танцювала у нього стриптиз”: Жахливе вбивство приголомшило все місто

Волинянин намагався вбити чоловіка, наносячи удари сокирою по голові, оскільки хотів захистити честь сестри, яка танцювала для потерпілого стриптиз. Згодом потерпілий помер від серцевої недостатності.

Про це йдеться у вироку Нововолинського міського суду Волинської області від 20 квітня.

Як вдалося встановити під час судового засідання, 1 грудня 2017 року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, обвинувачений, знаходячись у смт Іваничі на вулиці Заводській, 27/2, з метою умисного вбивства завдав потерплому декілька ударів сокирою в ділянку голови, а після того, як робоча частина сокири відламалась від дерев’яної рукоятки, продовжив наносити удари ногами по тулубу потерпілого. Чоловік почав чинити опір та кликати на допомогу.

Внаслідок вищезазначеної події, потерпілому були спричинені тілесні ушкодження у вигляді: три рани в тім’яній ділянці голови, струс головного мозку, забиття м’яких тканин у вигляді припухлості на голові, в ділянці проекції правого променево-зап’ясного суглобу на правій кисті, що за ступенем тяжкості відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень, а також відкритий перелом зі зміщенням нігтьової фаланги І пальця правої кисті, що відноситься до середньої ступені тяжкості по признаку тривалості розладу здоров’я.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину, повідомивши суду, що перебував у неприязних відносинах з потерпілим, оскільки дізнався від старших жінок, що його сестра неодноразово була в квартирі потерпілого, де танцювала йому стриптиз, тож він виношував намір його вбити.

Протоколом проведення слідчого експерименту за участю обвинуваченого підтверджується, що останній після спричинення першого удару ногою у груди потерпілого, який впав на підлогу, наніс лезом сокири чотири удари та ще чотири удари обухом в голову потерпілому, а після того, як металева частина сокири від’єдналась від руків’я, продовжив нанесення ударів, в загальному наніс обвинувачений наніс не менше десяти ударів.

Читайте також  Страсний тиждень 2023 року: Що можна і не можна їсти за днями

Згідно довідки про причину смерті, потерпілий помер 20 січня 2018 року від серцевої недостатності, атеросклеротичної хвороби серця.

Варто зазначити, що обвинувачений чоловік перебуває на диспансерному обліку в лікаря-психіатра, зокрема через легку розумову відсталість.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.