“Шахтар” і “Севілья” зіграли внічию

Донецький “Шахтар” та іспанська “Севілья” зіграли перший матч півфіналу Ліги Європи. Зустріч на “Арені-Львів”завершилася внічию — 2:2.

695216_w_300

Гостям вдався швидкий гол. На 6-й хвилині Вітоло відкрив рахунок ударом низом у дальній кут воріт Андрія П’ятова.

У першому таймі господарі змогли не тільки зрівняти рахунок, але і вийшли вперед. На 23-й хвилині забив Марлос. На 36-й хвилині відзначився Тарас Степаненко.

На 74-й хвилині польський арбітр Шимон Марчиняк скасував гол “Севільї” через офсайд. Наприкінці другого тайму гості уникли поразки, реалізувавши пенальті у ворота “Шахтаря” за фол Феррейри проти Вітоло. 11-метровий пробив Кевін Гамейро.

Українець Євген Коноплянка вийшов у стартовому складі. На 58-й хвилині півзахисника замінив Мікаель Крон-Делі. Коно проводжали з поля оплесками. За 10 хвилин Унаї Емері довелося міняти Крон-Делі, який отримав серйозну травму (вилетіла чашечка у коліні на лівій нозі). Гру продовжив Коке.

Матч-відвідали 34 267 вболівальників. Серед присутніх були Мирон Маркевич, Андрій Шевченко, Олександр Головко, Любош Міхел та інші зіркові гості.

Матч-відповідь відбудеться 5 травня у Севільї. Фінал Ліги Європи пройде у швейцарському Базелі 18 травня.

В іншому півфіналі іспанський “Вільярреал” переміг англійський “Ліверпуль” з рахунком 1:0. Гол на 90-й хвилині забив Адріан.

Ліга Європи

Півфінал

Перший матч

“Шахтар” – “Севілья” – 2:2 (2:1 0:1)

Голи: Марлос, 23 хв, Тарас Степаненко, 36 хв — Вітоло, 6 хв, Кевін Гамейро (пен), 82 хв

 

Джерело: http://gazeta.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: