“За одну ніч – 3000 євро”: Одіозний міністр в компанії дівчат “засвітився” на відпочинку у Туреччині

Поки ви там воюєте з агресором, ваш Міністр юстиції з Народного фронту танцює з дівчатами на дискотеці і живе на віллі Royal beach вартістю 3000 євро на добу в готелі Maxx Royal Kemer Resort.

Цю пікантну новину повідав 1 травня в Фейсбуці юрист, колишній перший заступник глави адміністрації президента Януковича Андрій Портнов.

«Запрошую всіх бажаючих на віллу до Міністра юстиції. Вхід безкоштовний, харчування – all inclusive. З фігурантом також можна безкоштовно потанцювати і переночувати», – закликав Портнов.

Відомий журналіст-розслідувач Олександр Дубинський так прокоментував дане повідомлення і відео від Портнова:

«Тут Андрій Портнов баламутить про міністра Петренко, який танцює на all-inclusive вечірці в Туреччині в готелі за 3000 євро / добу. Натякає, що негоже, мовляв, у воєнний час.

А я, навпаки, вважаю ці сумні танці – хорошим знаком. Знаючи масштаби крадіжок Народним фронтом, – танцюрист явно економить і багато їсть про запас. Щось знає».

Зазначу, що вульгарні танцюльки міністра Петренко в дорогому турецькому готелі з дівчатками – це, все ж, не так «круто», як недавнітаємні вояжі президента Порошенко на Мальдівах, а генпрокурора Луценко – на Сейшелах. Однак все це – ганебні події одного роду…

Згідно сервісу Booking.com, в найближчі кілька тижнів всі номери в готелі зарезервовані, а на найближчі вільні дати вартість проживання в віллі на 4 дні становить близько 25 тисяч євро.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що Гельсінкська комісія США в своєму звіті назвала головного ворога України. На думку дослідників, в Україні не дозволяє стати повноцінною процвітаючою демократичною країною олігархічна модель влади. Саме корупція заважає Україні подолати російську агресію.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.