Забув про Україну і націлився на Грузію: Нова заява Саакашвілі викликала справжній скандал

Екс-президент Грузії зробив цікаву заяву про свої політичні плани.

На своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук політик опублікував привітання жителів Аджарії з річницею революції. За словами політика цей день став важливою датою для всієї Грузії. Саме революція, яка пройшла 14 років тому дозволила країні об’єднатися.

“6 травня 2004 року в Аджарії завершилося феодальне правління, завершилися сепаратистські виступи і був зроблений найважливіший крок до об’єднання Грузії. Все це зробили самі аджарці, все це зробив звичайний, але дуже особливий народ, і я безмежно вдячний вам. Це ваше свято і свято всієї Грузії”, – підкреслив Саакашвілі.

Рыба будет клевать как очумевшая!
Крім цього політик зробив заяву, яка обурила вже українців. Він пообіцяв, що поверне Грузію на шлях розвитку, а також додав, що зможе подолати “феодальне правління в Тбілісі”. Саакашвілі нагадав і про свої досягнення на посту президента, а також про проекти, які він так і не встиг втілити в життя.

“Ми впораємося з усім цим. Ми завершимо феодальне правління в Тбілісі, також як завершили в Аджарії. Ми повернемо Грузію на шлях розвитку, ми поставимо крапку на правлінні лихварства, ми виведемо людей по необхідності, ми також повернемо темпи розвитку туризму”, – підкреслив він.

Звернення Михайло записав на грузинській мові, але багато українців, які розуміють слова Саакашвілі вже обурилися заявами політика: “А про Україну вже забув?”, “Знову в Грузію хоче влаштуватися”, “На двох стільцях поміщається”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.