Італієць пострілом у серце вбив свою дружину-українку, а потім і сам застрелився

Подружжя ніби перебувало в процесі розлучення.

В італійському місті Мелфі у провінції Поненца 33-річний Антоніо Жірарді повернувся з роботи додому (він працював охоронцем) і вбив пострілом у серце із табельної зброї свою дружину-українку Марину Новожилову, яка була родом із Дніпра. Потім чоловік і сам застрелився.

Про це пише “Інформатор” із посиланням на родичів та близьких убитої.

“Чоловік Марини Антоніо Жірарді на ґрунті ревнощів убив її, а після – і себе. Антоніо працював охоронцем. Він вистрілив Марині в серце з табельної зброї. Антоніо мав здати нічну зміну і прийти додому до 6:00. Але він покинув зміну раніше, що пізніше змусило колег відправитися на пошуки Антоніо”, – розповіла сестра Марини Новожилової Олена Яновська, яка разом зі своїм чоловіком і сином гостювали в молодої сім’ї в Італії.

Вбивство сталося в сімейному будинку, в самому центрі міста. Про подію в поліцію повідомив сусід, який близько 7:30 ранку почув постріли з дому, де були пізніше знайдені тіла. Тіла виявив чоловік сестри Марини Новожилової.

Антоніо та Марина одружилася 23 жовтня 2017 року. Про мотиви вбивства поки що невідомо. Одна з версій – пара перебувала в процесі розлучення, а Антоніо не хотів розривати шлюб.

Нині родичі збирають кошти на кремацію жінки, яка коштує 2 тис. євро. Вартість похорону в Італії становить 7 тис. євро Марина та її сестра Олена Яновська – сироти, втратили батьків і брата ще в дитинстві.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.