До дня матері: у Франківську жінки знову нарікають на пологовий (фото)

Після скандалу харчування в Івано-Франківському міському пологовому будинку покращилося. проте, ненадовго.

Нагадаємо, фото сніданку, який більше нагадує табірну пайку, з міського пологового опублікувала минулого тижня франківчанка Діана Жученко. Опісля міський голова Руслан Марцінків відреагував на скарги жінок та пообіцяв перевірити ситуацію.

Пост Діани спровокував у соцмережі жваву дискусію. Франківчанки ділилися враженнями – здебільшого невтішними – про умови перебування у міському пологовому будинку.

Вже за кілька днів в меню породілей з’явились і яйця, і салати, і гречані супи.

Та не пройшло й тижня, як ситуація знову погіршилася: з меню зникли салати та м’ясо, новий УЗД апарат жінки ще не бачили у роботі, а майбутнім матерям, що поступають, не дають обезболюючих та навіть води.

“Ми, матері, Щиро вдячні за любов до нас п. Марцинківу… Це точно любов? По всьому Франківську білборди про любов, до нас матерів… і на противагу максимальні зміни у пологовому будинку м. Івано-Франківська:

2 сніданок та обід… м’ясо, як і салати знову зникли. УЗД апарат, який так піарили, ми вагітні – не помітили… (в гінекологію призначений). Вагітні, поступаючи вночі до пологового до 8 ранку не мають жодного ковтка питтєвої води! (не передбачено, нічого не працює).

Перша допомога з обезболення не надається! Всі аптеки в пологовому вночі закриті! Певно в нашому рідному місті так потрібно піклуватись про найрідніших?”, – йдеться у дописі Діани Жученко.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.