Студентка елітного університету pоздяглася в аудиторії через зауваження викладача (відео)

Відстоюючи свою позицію проти репресивних переконань і дискримінації, студентка елітного Корнеллського університету pоздяглася до спідньої білuзнu.

Цей інцидент стався через зауваження викладачки, яке стосувалося надто коротких шортів, передають fakty.ictv.ua.

Конфлікт почався під час репетиції — студенти тренувалися перед захистом дисертацій.

За словами 18-річної Летиції Чай, викладач розкритикувала її зовнішній вигляд, заявивши, що занадто короткі шорти можуть відволікти увагу публіки від її виступу.

Чай була обурена, що їй зробили подібне зауваження і заявила, що “не має наміру нічого в собі змінювати, лише для того, щоб інші почували себе більш комфортно”.

Через тиждень, захищаючи доповідь, Чай розповіла аудиторії про цей випадок.

Після цього, розмірковуючи про права людини, дівчина почала pоздягатися. Вона зняла з себе штани й сорочку, залишившись в нижній білuзні, і в такому вигляді продовжила виступ.

Після інциденту до Летиції знову підійшла викладачка і запитала, що думає про її зовнішній вигляд мама. Студентка заявила, що її мама — професор феміністських, гендеpних і сеκсуальних досліджень, і їй подобаються короткі шорти.

Варто відзначити, що не всі однокурсники підтримали перформанс дівчини: багато хто відзначив, що Летиція спотворила слова викладача, яка, швидше, намагалася звернути увагу на професіоналізм під час публічних виступів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.