PORTO FRANKO 2018: відомий хедлайнер третього дня фестивалю (відео)

15 червня, хедлайнером третього дня фестивалю PORTO FRANKO в Івано-Франківську стане унікальний electro soul колектив братів Ешлі та Саймона Арнольд та співака Кертіса Денні.

Музиканти виступлять в Україні вперше, інформує Фіртка.

На головній сцені Міжнародного фестивалю актуального мистецтва PORTO FRANKO 2018 All The People представить свій дебютний альбом “R Together”, виданий 2017 року. Кожна композиція переносить слухача на південне узбережжя Вінчестера, де життя двох братів – Саймона та Ешлі – вирує в затишності місцевих парків, легкості родинних зустрічей, насолоді від життя і присмаку британської ностальгії.

“Їхня музика – це суміш пульсуючої ейфорії, що поєднує водночас глибину і привабливість, душевність і гостроту”, – йдетсья у повідоленні організаторів.

Саймон і Еш починали в панк-гуртах, а потім увірвалися на музичну сцену drum & bass як продюсери та виконавці гурту The Burbs – свого часу цей бенд просував відомий лейбл Hospital Records, він був постійним учасником drum & bass show на популярному британському Dj’s Radio 1/1xtra. Музика All The People’s – це суміш пульсуючої ейфорії, що поєднує водночас глибину і привабливість, душевність і гостроту саунду. Емоційний вокал Кертіса Денні створює особливу атмосферу кожної композиції All The People.

Кожен запис і концерт наживо гурту щораз підкреслює експериментальність у роботі зі звуком і артистичній подачі композицій. Критики зазначають, що All The People перебувають у постійній музичній дискусії із такими проектами, як: SBTRKT, Sampha, Hot Chip, Little Dragon, Blood Orange & Caribou – і навіть не бояться викликів від класиків trip hop/soul-сцени Bonobo і Massive Attack. Їхній унікальний звук, звісно, народжений із ремісценцій RnB та душі soul 90-х – аж до джазу та альтернативної електронної музики.

Читайте також  У Коломиї відбудеться фестиваль "Писанка" (програма)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.