Невже земля для обраних? Родина Калуського прокурора, взяла у власність сільську дорогу (ВІДЕО)

В одному із наймальовничіших місць Івано-Франківщини, туристично-привабливому селі Витвиця, що знаходиться в Долинському районі, протягом 2014-2016 років, відбувались різні земельні махінації і схеми видачі землі на підставних людей.

Однак, на це все правоохоронні органи закривали чомусь очі. В подальшому виявилось, що у даному селі проживає родина Калуського прокурора Мартина, яка взяла собі у власність сільську дорогу, тим самим залишивши безліч селян без доступу до ряду земельних ділянок.

Також дивним чином видавалися «привабливі» земельні ділянки в центрі і на окраїні села окремим особам (а саме родині колишнього голови) і видавались вони з порушенням ряду законів України.

В цих махінаціях, пострадала сім’я Витвицької Світлани Іванівни, яка не вписалась в плани даного сільського клану. Так використовуючи в своїх схемах, одну з найстаріших жителів села пані Мелешко Магдалину Михайлівну, якій сільський голова ще давним давно видав землю, сталось так, що починаючи з певного моменту часу ця жителька просто не має доступу до неї. Розібравшись трохи глибше, виявилось, що до земельної ділянки Магдалини Михайлівни є дві дороги, які благополучно закрила сім’я Мартина (не допускаючи до неї, нікого з жителів села, перегородивши дорогу власними парканами).

Через таку діяльність ряд жителів даного села залишились заручниками ситуації, адже одні не можуть зробити документи, на власну земельну ділянку, на якій побудована їхня хата, і на якій люди хочуть проживати і вести господарство, а інші, які получили земельну ділянку в обхід ряду законів України, хочуть її легалізувавти, використовуючи земельні ділянки інших жителів села, тим самим знов порушуючи ряд законів України. Це все відбувається під чітким покровом різних структур правоохоронних органів. Люди в розпачі, і шукають допомоги!

Читайте також  Без доріг, мостів і світла. Калущина зазнала екологічної катастрофи

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.