Все-таки є установка продюсерів конкурсу: Андрій Данилко повідомив, чому на Євробаченні 2018 переміг Ізраїль

Український продюсер Андрій Данилко розповів, що переможниця Євробачення 2018 Нетта Барзілай, готуючи свій номер, грунтувалася на виступі Сердючки, в якому був запал і веселощі.

«Треба зрозуміти, що Євробачення це свято – на нього люди приїжджають відпочивати. Вони не оцінюють вокал і ноти. В одному інтерв’ю Нетті я прочитав, що, готуючи свій номер, вона в деякій мірі грунтувалася на виступі Сердючки, тому що це був запал і веселощі », – сказав він.

Більш того, Данилко уточнив, що не розуміє критеріїв, за яким співаків оцінюють члeни журі.

«… оцінки від журі: незрозуміло, за якими критеріями вони оцінюють, і чому саме ці люди сидять там. І в цей раз я не розумію, чому в нашому журі, наприклад, була Христина Соловей? Швидше, в журі повинні бути люди, які брали участь в Євробаченні або мали до цього конкурсу якесь відношення. Мені здалося, що існує якась вказівка повернути конкурс в Стару Європу з слов’янської частини », – підкреслив він.

Також Данилко уточнив, що в цей раз організатори пісенного конкурсу вирішили змінити ситуацію, коли одні з найбільш високих балів отримують одні і ті ж країни.

«Коли два роки тому ми з Інною Білоконь (сценічна мама Сердючки – ред.) Оголошували від України результати голосування, нам було сказано назвати Естонію. Хоча мені їх учасники не сподобалися, і я не розумів, чому їх. Я вважаю, що є все-таки якась установка продюсерів конкурсу. Це все-таки режисура, і з точки зору проведення телеконкурсу це правильно », – уточнив він.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.