Франківські атовці провчили водія, який нахамив учасниці бойових дій (ФОТО)

У середу, 16 травня, о 7.00 з 18 атовців проїхалися з водієм маршруту № 26, який днями нахамив військовій 8 окремого гірсько-штурмового батальйону Галині Заболотній.

Так побратими вирішили заступитися за жінку й провчити водія.

Лише двоє атовців були у формі, але всі з посвідченнями. Більшість чоловіків сіли на вокзалі, а решта – на зупинці біля Надії.

«Ми всі доїхали до автостанції №3, а там вийшли поговорити з водієм, – говорить голова обласної спілки учасників АТО Андрій Долик. – Старший дядько, Микола звати. Дивимося руки трусяться, стає йому зле, бо багато хлопців. Провели з ним профілактичну бесіду. Виникла яка ситуація – зайшло багато людей з посвідченням, бо то було біля військової частини на Чорновола. Водій засумнівався, що вона така молода теж може мати посвідчення. Вибачався, казав, що цілу ніч не спав. Взяв номер телефону нашої військової й обіцяв передзвонити та вибачитися».

За словами Долика, в Управлінні транспорту і зв’язку їм повідомили, що водію виписали догану та оштрафували перевізника «Корида-Транс».

На цьому атовці не зупинились. Чоловіки вирішили зробити невеликий рейд та перевірити інші маршрутки. Як там реагуватимуть на людей з посвідченням учасника бойових дій.

«Сіли в маршрутку № 43 і доїхали до вокзалу. Проблем не було, – говорить Долик. – Спершу водій пробував казати, мовляв, у мене три посвідчення вже є, але потім нічого. На вокзалі хлопці сіли на № 22. Водій лише сказав: «Не знаю де їх стільки назбиралося». Доїхали з ним до Хоткевича. Там пересіли на інший № 22 і доїхали до вокзалу. Водій їхав мовчки,  але з кривим обличчям».

За словами Андрія Долика, останній конфлікт в місті з водієм у них був, коли шофер нахамив матері загиблого Героя Небесної сотні у маршрутці №35.

Читайте також  “Я підозрював, але…”: Наречений загиблої в авіатрощі бортпровідниці зворушив заявою. “Готувались до весілля”

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.