“Підійшла, смикнула мене за волосся і почала бити по голові”: У Львові продавчиня жорстоко побила 8-річну дівчинку

Обидві учасниці конфлікту розповідають різні версії того, що сталося.

У Львові продавчиня побила 8-річну дівчинку через нібито викинуте сміття під двері крамниці. Мама зафіксувала травми дитини і планує позиватися до суду, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Дівчинка йшла на урок музики, дорогою зупинилася, щоби з’їсти кекс, присіла на сходах і ногою відсунула пачку з-під цигарок, яка там валялася. “Продавщиця вийшла і сказала мені поставити туди, де воно було. Я сказала: ні. Вона підійшла, смикнула мене за волосся і почала бити по голові”, – розповіла Ксеня Воробій. Вона зізнається, що теж ударила продавчиню, коли захищалася. “Вона мене вдарила багато разів, а я її один, і то легенько”, – твердить дитина.

У Львові продавчиню звинувачують у побитті восьмирічної дівчинки
Після сутички дівчинка одразу зателефонувала мамі. Та прибігла за кілька хвилин, бо працює поруч. “Коли я сюди прибігла, донька трималася руками за голову і дуже сильно плакала. Очевидно, що моїй доньці 8 років і це не могло бути її сміття”, – каже Христина Воробій. Мама викликала поліцію і швидку. “Діагностували забій потилиці, що є тілесними ушкодженнями”, – розповіла вона.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом завдання легких тілесних ушкоджень. Слідчі зараз допитують свідків і шукають відео побиття. “На даний час позитивних результатів по записах відеоспостреження немає, оскільки більшість камер, які розташовані по перемитру – запис не ведеться”, – пояснила слідчий Франківського відділу поліції Оксана Бутрин.

Продавчиня, яка нібито побила дівчинку, все заперечує і твердить, що дитину не била, а тільки зробила зауваження, що та смітить, і смикнула за косичку. “Підніми, будь ласка – не реагує. Я тоді підійшла, легенько до неї схиляюся, щоб попросити ще раз, вона мене своїм кулачком б’є в оцю кістку, мене дійсно болить. Все, реакція – тільки дьорнула за косу”, – наполягає Ореста Мазурова.

Читайте також  “Нах*й ти мудруєш?”: Мережу розірвала розмова депутата з кримінальним авторитетом, оце так набір слів

Адвокат потерпілих запевняє, що навіть якщо дівчинка й дозволила собі щось зайве стосовно продавчині, ніхто її не мав права так карати. “Дівчинка, яка все ж таки могла дозволити собі якісь вчинки, які не сприймало би суспільство, але це не є підставою для того, щоб вчиняти відносно неї насилля”, – вважає Олександр Коваль. У поліції тим часом продавчиню допитали в якості свідка, але якщо доведуть, що вона таки била дитину, їй загрожує рік виправних робіт.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.