Сьогодні відбувається весілля принца Гаррі і Меган Маркл: онлайн-трансляція церемонії

Принц Гаррі, молодший онук королеви Великобританії і шостий в лінії спадкоємства на британський трон, у суботу одружується на канадсько-американській актрисі Меган Маркл, зірку телесеріалу Suits. Наречену до вівтаря поведе батько Гаррі принц Уельський, а актриса заради весілля перейшла в протестантизм.

ро це повідомляє ВВС.

Мільйони людей по всьому світу, як очікується, будуть дивитися трансляцію весілля принца Гаррі і Меган Маркл у Віндзорі. Близько десяти тисяч людей будуть стояти на вулицях Віндзора, щоб своїми очима побачити молодят. Заради того, щоб забезпечити собі краще місце для спостереження за процесією, багато хто з них залишився ночувати під відкритим небом.

У своїй весільній клятві Маркл не буде обіцяти «слухатися» чоловіка, а принц Гаррі, як повідомляється, вирішив носити обручку, хоча за традицією в королівській родині чоловіки цього не роблять. Під вінець американку поведе майбутній свекор принц Чарльз, оскільки її батько на весілля не приїде. Напередодні весілля принц Гаррі сказав, що відчуває себе розслаблено, а Маркл заявила, що відчуває себе чудово.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.