Шкільного медбрата на Прикарпатті звинуватили у розбещенні неповнолітніх. ВІДЕО

Шкільного медбрата на Прикарпатті звинуватили у розбещенні неповнолітніх. У його кабінеті завжди було повно школярів. А одного разу його, начебто, застала сама директорка зі школяркою.
На початку 90-х шкільного медбрата звинуватили у розбещенні неповнолітніх, інформує WestNews.

“Підбігає дитина на коридорі і каже, що болить горло. Глянув горло, намацав лімфатичні вузли. З цього зробили, що я гладжу дітей та масу всяких дурниць”, – каже пенсіонер Юрій Візнюр.

“Він дуже любив дітей, а вони його. Вони просто сиділи у нього на плечах. Це був, як “Доктор Ай болить”. Він не мав своєї сім’ї та дітей. Здавалося, що це нормально”, – кажуть вчителі школи.

Ця надмірна любов до дітей викликала нехороші підозри у тодішньої директорки. Особливо після побаченого у медкабінеті.

“Трусики зняті, на колінах. Пан щось робить там, унизу. Питаю дитини, що вона тут робить. Каже, що роблять їй масажі. Спитала, чи хвора, а вона каже, що ні”, – розповідає тодішня директорка школи Галина Томашук.

Галина Серафимівна переконує – це не єдиний випадок. У руках педагога листи, у яких зверталася до прокурора та, ще тоді, міліції.

“Вони не реагували на них, мене просили, би я сиділа тихо і все”, – додає жінка.

У прокуратурі кажуть, що кримінальну справу не відкривали, бо підозри директорки виявилися наклепом. Була винесена постанова про відмову у відкритті кримінальної справи у зв’язку з тим, що у заяві не було підстав про відкриття кримінального провадження.

Після цих звинувачень життя Юрія змінилося назавжди: з роботи звільнили, а іншої він знайти не зміг у маленькому місті. Упродовж 20 років він намагається відстояти свою честь на гідність у суді.

Читайте також  Чи можуть батьки заходити до школи під час карантину: пояснення експертів

Детальніше – у сюжеті Надзвичайних новин:

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.