Гонитва за смертю: вагітна дівчина і хлопець розбилися на автівці, тікаючи від поліції. ФОТО

У Сумській області в місті Ромно автомобіль BMW на великій швидкості зіткнувся з мікроавтобусом.


В результаті ДТП загинуло двоє людей, інформує WestNews з посиланням на ТСН.

Як повідомляє dtp.kiev.ua, вагітна дівчина-пасажир і водій BMW загинули, тікаючи від гонитви поліції. Водій грубо порушував ПДР і не зупинявся на вимогу поліцейських. Вже за кілька хвилин гонитви легковик зіткнувся з мікроавтобусом. Водій автобуса перебуває в лікарні у важкому стані. Хлопець і дівчина, тіла яких з понівеченого автомобіля діставали рятувальники, загинули на місці.

 

До слова, стали відомі подробиці смертельного зіткнення автомобіля та потяга на Прикарпатті. О 07.25 год. смт. Букачівці Рогатинського району на залізно-дорожньому регульованому переїзді виникло зіткнення автомобіля «Volkswagen Golf 3» з поїздом «Івано-Франківськ – Київ», який рухався в напрямку м. Київ (зупинка поїзда після ДТП відбулася в м. Ходорів Львівської області).

В автомобілі знаходились: 23-літній водій, житель с. Колоколин Рогатинського р-ну (травм не отримав), 22-літній пасажир, житель с. Колоколин Рогатинського району загинув на місці, 17-літній пасажир, житель с. Посвірж Рогатинського р-ну отримав травми та госпіталізований в ОКЛ м. Івано-Франківськ.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.