“Хоч бери й вмирай”, – 17-річна школярка про лікування без грошей.

Іванка Мельник, з села Парище, що на Івано-Франківщині, як і більшість дівчат в її віці мріяла про про випускний, обдумувала куди б піти вчитися, але одного дня спіткнулась з маленькою, як тоді гадала, проблемкою – намацала на щоці ґульку.

Вирішили звернутися до лікарів, які б відповіли, що це може бути. Пішла до місцевого стоматолога, який направив до хірурга, тоді до хірурга, який в свою чергу відправив на рентген і консультацію стоматолога. Коли зробила рентген, стоматолог сказав: “Це не моє”. Тоді ж з мамою пішли знову до хірурга той сказав: ” Це треба видаляти, щоб це не було”.

Вже згодом, після операції, зробили аналіз пухлини. Коли чекала на результати – була “дівчиною без діагнозу”. Правда, цікава назва? А коли прийшли результати, Іванка і рідні були в шоці, діагноз — РAБДOМІOCAPКOМА!!!

Поки поробили всі потрібні для початку лікування аналізи, пройшло 2 місяці. Почали лікування в ОКДЛ.

Зараз Іванка пройшла кілька блоків хіміотерапії, на які її батьки, можна так сказати, нашкребли. Адже на мінімальні зарплати в Україні, хоч бери й вмирай, а не лікуйся.

“Хоча я хочу подякувати своїм однокласникам, вчителям, односельцям і всім, хто мені допомагав і продовжує допомагати, як морально, так і матеріально.
Хочу попросити допомоги і зараз всіх небайдужих людей до чужого горя.”, -написала Іванка на своїй сторінці у Facebook.

Допомогти Іванці можна переказавши кошти на карту її мами, або просто пoшиpивши її історію.

Карта ПриватБанку 4149497822598969

Мельник Оксана Дмитрівна(мама Іванни) О68 645 66 ЗЗ

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.