Вибух гранати на Надвірнянщині. З’явилося відео перших секунд після інциденту (ВІДЕО)

Як інформувала “Галка”, ввечері 20 травня на Прикарпатті п’яний військовий кинув у натовп гранату. Внаслідок інциденту є дев’ять травмованих, одна людина в реанімації (ФОТО).

В розпорядженні “Галки” з’явилося ексклюзивне відео перших секунд після трагедії, що сталася під сільським кафе. Його зняв один з травмованих від вибуху, Ігор З. У цього чоловіка травми руки і ноги, саме його автомобіль зазнав пошкоджень.

На короткому відео, яке без звуку, на землі поблизу автора видно людину без свідомості. За кілька метрів чоловік в крові, йому надають першу допомогу двоє осіб.

До слова, редакції стало відомо, що саме машина врятувала життя або здоров’я багатьом свідкам сварки, яка закінчилася вибухом. Серед них були й діти Також є дані, що перед тим, як кинути гранату, військового намагалася заспокоїти дружина. Кажуть, що саме вона накрила собою чоловіка, коли той кинув припас. Жінка, ймовірно, втратить око. Нападник не постраждав.

 

Четверо людей залишаються в лiкарнi після вибуxу грaнaти на Прикарпатті.

Попередньо у розпaл свaрки бoєприпaс у бік опонентів кинув військовослужбовець. Він саме приїхав у відпустку. І його вже затримали. Загалом пострaждaло дев’ятеро людей, пише “ТСН“.

В поліції попередньо називають причиною конфлiкту ревнощі. Чоловік, який сам з Донеччини, а його співмешканка родом з села, де стався сам конфлiкт, він приревнував до місцевих.

В поліції розповідають, що військовослужбовець з коханою пішли до кафе. Там виник конфлiкт з місцевими чоловіками, які його побuлu. Тож він пішов додому, взяв гранату Ф-1, повернувся до крuвднuків і жбурнув бoєприпaс.

В результаті 9 людей отримали осколкові порaнeння. Серед них і його кохана жінка, яка має осколкове порaнeння ока. Зараз у лікaрні залишаються 4 людей, двоє – у реaнімaції.

Читайте також  На Прикарпатті під час пожежі будинку загинув чоловік

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.