На Закарпатті повісився голова села

Що стало причиною того, що чоловік зважився на самогубство, наразі з’ясовує поліція. Однак його дружина розповіла що останнім часом він був у пригніченому стані.

У Головному управлінні національної поліції області розповіли Мukachevo.net, що вчора, 22 травня о 18:53 до них надійшло повідомлення про те, що у селі Лалово, на Мукачівщині, чоловік здійснив самогубство, повісившись на горищі.

На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що чоловік 1960 року народження, місцевий мешканець. Передсмертної записки правоохоронці не знайшли.

— Як прокоментувала ситуацію правоохоронцям дружина загиблого, її чоловік деякий час був у пригніченому стані. І, скажімо, якоїсь причин вважати, що на нього тиснули або довели його, у неї немає, – розповіла речниця закарпастької поліції Тетяна Щоголєва.

Тіло направлено на судово-медичну експертизу. Видимих ознак насильницької смерті не виявлено. З місця події вилучено речові докази і відправлено на експертизу. На даний момент поліція розглядає версію самогубства. Відкрито провадження по статті 115 ККУ, вбивство з позначкою самогубство.

За інформацією, яка є у редакції Мukachevo.net, загиблий був головою села Лалово.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.