“Ловив машину і не помітив вантажівку…”: Зірка українського кіно впав у кому після ДТП

Зірка першого вітчизняного фентезі “Сторожова застава”, український актор Данило Каменський вперше розповів подробиці страшної ДТП.

Весною минулого року він втратив селезінку і тривалий час знаходився у комі. Коли за два тижні прийшов в себе, і дізнався, що сталося, не міг повірити – складно було відновити у пам’яті якісь окремі моменти аварії.

“Я ловив машину і не помітив вантажівку, яка здавала назад. Було темно і вона рухалася тихо. Водій просто збив мене і поїхав”, – згадав Каменський.

Швидку актору довелося чекати довго, травми були такими, що від болю не знаходив собі місця:

“У лікарні з’ясували, що у мене дві тріщини в тазу і травмована селезінка (її довелося видалити). Два тижні я був у комі, але потім мене відкачали, слава Богу. До речі, коли прокинувся і мені сказали, скільки був без свідомості, то я просто офігів. Тих двох тижнів насправді ніяк не відчув”, – додав він.


Тільки нещодавно зірка фентезі зміг повністю вилікуватися, тепер пересувається самостійно, але громадським транспортом не користується, тільки машиною – на милицях складно стояти. З моменту ДТП пройшло більше року, а суд з водієм все затягується.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.