Буде затишно: у Франківськ їде український лірик Сергій Бабкін

Один із найхаризматичніших співаків української естради їде до Івано-Франківська, пише «Франик». 21 травня о 19:00 год у драмтеатрі імені Франка, що на вул. Незалежності 42, відбудеться концерт Сергія Бабкіна з символічною назвою «Квартирник».

Таке найменування туру означає домашню та чуттєву атмосферу, яку обіцяють гостям вечора.

«Всім привіт! Івано-Франківськ. 21 червня. Драмтеатр. Квартирник. Ваш Сергій Бабкін чекає на зустріч», – так звернувся співак до мешканців Франківська у короткому відеозапрошенні.

Під музику популярного виконавця можна відчувати різні емоції: від глибокого суму до божевільної радості. Це переплетення простої філософії, сміху і добра. Кожен слухач знайде для себе пісню, яку потребує в певний момент.

На рахунку в лірика 10 альбомів, сотні незабутніх концертів і вистав, а також ролі в кіно та участь у крутих проектах. Нагадаємо, що Сергій Бабкін займав тренерське крісло в успішному талант-шоу «Голос країни», танцював у парі зі своєю дружиною на проекті «Танці з зірками», а також співав у гурті «Брюссель», який створив Святослав Вакарчук. Та головний плід діяльності музиканта – тисячі проданих альбомів і ціла армія слухачів, яких уже понад півмільйона.

До слова, торік виконавець відправився у масштабний тур Україною, який підсумував 15 років його музичної діяльності та став приводом подякувати шанувальникам за весь шлях, які вони пройшли разом із Сергієм. Концерт відбувся і в Івано-Франківську, та, як зауважив сам Бабкін, нагадував домашній квартирник – через затишну атмосферу та щирість в очах слухачів. Співак настільки зблизився з франківцями, що навіть поділився з ними веселими і романтичними життєвими історіями.

Почути мелодійні пісні, які зворушують до глибини душі, можна вже через місяць. Головне – захопити з собою на квартирник жменьку добра, і повірте, після зустрічі з музикантом воно вернеться до вас устократ.

Читайте також  Дівчинка летіла з 4 поверху, але хлопець з миттєвою реакцією зміг зловити дівчинку в польоті

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.