Працюю для того щоб більше було задоволених людей: Яким ми запам’ятаємо відомого франківського перукаря Анатолія Гуменяка

Як вже повідомляв WestNews, в Івано-Франківську водій збив велосипедиста і втік з місця аварії.
З тяжким діагнозом “політравма” потерпілого було доставлено в Івано-Франківську обласну клінічну лікарню. Раніше повідомляли, що чоловік потребує переливання крові, а резус фактор – неважливий. Здати кров для потерпілого прийшли більше, ніж 50 людей. Згодом чоловік потребував 4 групи крові, але, на жаль, опісля стан його погіршився, та чоловік помер.

Потерпілий – Гуменяк Анатолій Ярославович 29.08.1985 р.н., житель смт. Ст. Лисець.

Анатолія Гуменяка більшість прикарпатців знало як засновника та керівника салону краси “Більбао”. Він займався улюбленою перукарською справою з 2002 року.

Свого часу, він навчався у ЦПТО №1, потім, в Українській академії перукарського мистецтва (м.Київ). В 2003 році він посів 2 місце на Кубку Києва у номінації «чоловіча авторська стрижка», Чемпіон України 2007 р. в номінації «чоловіча авторська стрижка», був колористом «Wella Professionals».

Окрім того, що він був керівником перукарського напрямку, складав робочі графіки для перукарів, власноруч займався пофарбуванням, чоловічими та жіночими стрижками, в також навчанням перукарів.

Анатолій найбільше любив у своїй професії задоволених клієнтів, підкреслювати красу клієнтів, виправляти недоліки зроблені іншими майстрами та складні пофарбування. Ну й звісно ж, постійно вдосконалювався та навчався.

«Працюю для того щоб більше було задоволених людей, підняти та вивести на новий рівень перукарське мистецтво на Прикарпатті та у Західній Україні», – казав Гуменяк.

25 травня Анатолій відійшов на той світ. Вічна пам’ять…

Наразі поліція знайшла автомобіль, який збив чоловіка, на вулиці Тролейбусній. Але патрульні ще розшукують водія-втікача, який збив велосипедиста.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.