Страшна аварія на Закарпатті: Машини розкидало в різні боки

Біля села Дубрівка, що в Ужгородському районі, в результаті зіткнення автомобілів Mercedes-Benz Vito, Mercedes-Benz і Opel Zafira, двоє людей з травмами потрапили до лікарні.

“Слідчо-оперативна група встановила, що водій автомобіля Opel Zafira, 31-річний житель села Малий Раковець Іршавського району, рухався в напрямку Ужгорода і не надав перевагу в русі зустрічному автомобілю Mercedes-Benz Vito, під керуванням 43-річного мукачівця”, – повідомляють у поліції.

В результаті лобового зіткнення Mercedes-Benz Vito відкинуло в кювет. Автомобіль Opel Zafira відкинуло на Mercedes-Benz, який рухався в напрямку Ужгорода. За кермом цього автомобіля знаходився 58-річний житель Свалявського району.

В результаті ДТП водій автомобіля Opel Zafira, а також його пасажир, 54-річний житель села Дубрівка, отримали політравми.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. У водіїв взяли кров на медичну експертизу на стан алкогольного сп’яніння. Автомобілі помістили на спец майданчик Ужгородського районного відділення поліції.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.