“Відомого співака доставили на приватному літаку…”: На циганському весіллі гуляло 200 людей, подробиці дійства приголомшують

Клієнти спочатку внесли заставу і залишили свої номери телефонів, проте потім не брали трубки, передає Корупція.Інфо

Молода пара з розмахом відзначила весілля в одному з ресторанів в іспанському муніципалітеті Вівер. На ньому гуляло 200 чоловік. А коли господарі ресторану виставили рахунок, виявилося, що платити більше восьми тисяч євро нікому.

Румунські цигани внесли заставу 1,5 тисячі євро, показали документи і обмінялися номерами телефонів з керівництвом закладу.

Весілля відзначили з розмахом: для гостей виступав відомий румунський співак Нікола Гуце, якого доставляли приватним літаком. Сукня нареченої була розшита кристалами Swarovski. Гостей пригощали дорогою рибою, відбивними з ягняти. З алкоголю були вино і віскі.

Коли офіціанти принесли рахунок, гості відповіли, що батько нареченого, у якого гроші, занадто багато випив. Тому гроші вони віддадуть наступного дня. Однак ні завтра, ні післязавтра ніхто не прийшов. Коли співробітники ресторану почали дзвонити на залишені номери, ніхто не брав трубки.

Через кілька днів вийшло зв’язатися з дружиною брата нареченого. За словами жінки, її чоловік потрапив в аварію. Пізніше вона заявила, що він поїхав до Румунії за грошима.

Представники закладу звернулися в поліцію. Відзначається, що сім’я досить довго живе в іспанському містечку Вівер в румунській громаді, інформації про джерела доходу або даних про реєстрацію за місцем проживання в поліції немає. Знайти молодят або близьких родичів правоохоронці поки не можуть. Не виключено, що вся сім’я втекла до Румунії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.