“Знаєте, кого мені нагадує Порошенко?”: Дубинський назвав Президента України наркоманом

Відомий український журналіст Олександр Дубінський зробив гучну заяву про залежність Петра Порошенка.

На своїй сторінці в соціальній мережі Фесбук чоловік розповів, що Президент нагадує йому наркомана. Олександр зізнався, що після чотирьох років президентства Порошенка складається враження, що той просто не може зупинитися, усвідомити свої помилки і добровільно піти зі своєї посади.

Знаєте, кого мені нагадує Порошенко після 4 років президентства? Наркомана. Якому навколишні постійно говорять про те, що його пристрасть погубить і його самого. І всіх, хто поруч.

Дубинський розповідає, що “хвороба Порошенко” своїми симптомами дуже нагадує наркотичну залежність. І Президент і наркоман постійно обіцяють змінитися, але вже через кілька днів забувають про свої плани.

Він дивиться вам в очі. Обіцяє все змінити. Каже про свої нові цілі, що це більше не повториться. Але варто вам повірити і відвернутися – тут же краде з квартири черговий предмет, який продає, щоб купити дозу свого кайфу.

Але залежність Президента на пряму стосується не лише долі самого Петра Олексійовича, а кожного громадянина України.

Вуличний наркоман продає вроздріб кухонне начиння. Наркоман-президент продає вроздріб залишки країни. І жоден з них не зупиниться, поки буде що продавати.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.