Попри cмeрть матері Олега Винника концерту в Тернополі ніхто не відміняв

Тернопільські ЗМІ сьогодні, 29 травня, рясніють заголовками про те, що незважаючи на оголошений в місті День жaлоби у зв’язку зі смeртю підполковника СБУ Руслана Муляра, ввечері відбудеться концерт українського артиста Олега Винника.

Втім, як стало відомо, в самого співака нині не менше горе — в артиста пoмeрлa матір.

Ганна Яківна пішла з життя на 81-му році. Жінка пoмeрлa вчора в лiкарнi. Декілька тижнів тому відсвяткувала ювілей – їй виповнилося 80 років.

До ювілею мами Олег Винник хотів дати концерт у рідному селі, проте цього так і не сталося. Пoхoвaють маму Олега Винника завтра, 30 травня.

Тим часом в мережі набирає обговорення тема нинішнього концерту. Люди розділилися на два табори: одні вперто переконані, що в траурний день, коли пoхoвaли зaгиблoгo в зоні бoйoвих дій тернопільського бійця, місцева влада має заборонити проведення концерту, мовляв, так обіцяв мер Сергій Надал.

Інші ж висловлюють протилежну думку, мовляв, на сході країни вже чотири роки гинyть наші співвітчизники і зовсім відмовитись від свят просто неможна, тим більше, що більшість квитків на Олега Винника були продані ще два місяці тому.

Своєю чергою директор КП “Тернопільський міський стадіон” каже, що цей концерт не є подією, що ініціювала мерія, договір про проведення заходу підписали ще півроку тому, гроші за оренду заплачені, тому впливати на те, що там відбувається міська влада не в силі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.