На невизначений термін. Завтра у Франківську перекриють вулицю Вовчинецьку

В Івано-Франківську через систему Prozorro провели тендер на роботи з капітального ремонту вулиці Вовчинецької на ділянці від вул. Дучимінської до вул. Симиренка.

Перемогу здобуло ТОВ “ІВАНО-ФРАНКІВСЬКАВТОДОР”, яке відремонтує вулицю за 22, 5 млн. гривень. 16 квітня між УКБ та ТОВ “Івано-Франківськавтодор” було укладено договір. Згідно угоди, ремонт повинен завершитись до листопада 2018 року.

Довжина цієї ділянки вулиці лише – 850 метрів. Загальна площа виконання робіт – 8622 кв. м.

Як пише сайт Галка у середу, 30 травня, в Івано-Франківську перекриють частину вулиці Вовчинецької. Наразі ще не відомо, скільки часу займуть роботи.

Загалом капітальна реконструкція тут триває ще від весни 2017 року. Мешканці нарікають, транспорт курсує погано та й ходити по ямах теж не надто комфортно.

Останніми роками підприємство ТОВ “ІВАНО-ФРАНКІВСЬКАВТОДОР” виконало чимало підрядів з ремонту та будівництва доріг в Івано-Франківську. Більше того, на частині із них компанії довелося усувати дефекти за власний рахунок вже після ремонту.

За даними системи YouControl, “Івано-Франківськавтодор” заснували у 2012 році Андрій Шуневич, Володимир Височанський та Ігор Возний.

Кінцевим бенефіціаром та генеральним директором ТзОВ “Івано-Франківськавтодор” є Андрій Шуневич. Фірма, що наближена до керівництва міської партії “Свобода”, вже впродовж декількох років на неконкурентних засадах поза тендером отримує підряди на ремонт доріг в Івано-Франківську від місцевої влади. Причому інструментальна перевірка експертних організацій відмічає низьку якість ремонтів доріг цією фірмою.

ТОВ “Шляхбуд-ІФ”, зареєстрований 1 вересня 2015 р. З того часу компанія виконувала роботи у Черніївській сільраді Тисменицького району та у селах Івано-Франківської міської ради – Крихівцях, Микитинцях, Вовчинцях, Хриплині, а також роботи з благоустрою території Івано-Франківської центральної міської клінічної лікарні. Керівником та засновником фірми є Ігор Лучко. “Шляхбуд-ІФ” постійно бере участь у тендерах на будівельні чи ремонтні роботи в обласному центрі і програє їх.

Читайте також  У Калуші оголосили повторний тендер на реставрацію концертного залу

За даними ЄДРПОУ, засновником ТОВ «Будівельна компанія «Трейдзахідбуд» є житель Івано-Франківська Дем’янів Ігор Михайлович.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.